ZWEMFEST 2017: EENDJE OM BIJ TE ZIJN

Gekenmerkt door de grote gele badeend in hun logo en meer leuke feitjes over Zwemfest: vrijdag bij FFWD!

Het Zwemfest muziekfestival is een jaarlijks terugkerend muziekfestival waar opkomende bands optreden. Het wordt georganiseerd door vier studieverenigingen: Ibn Battuta (de studievereniging van Sociale Geografie & Planologie en Technische Planologie), GLV Idun (Biologie en LS&T), GHD Ubbo Emmius (Geschiedenis) en VIP (Psychologie). Ieder jaar vormen deze verenigingen samen een commissie en deze ‘Zwemfest commissie’ doet zijn uiterste best om het festival tot een succes te maken.

Op 28 september 2017 vindt het festival plaats in Vera, midden in het centrum van Groningen. Deze poptempel is al sinds de jaren ’50 hét podium voor (internationale) opkomende bands. Grote namen als U2, Modest Mouse en Editors speelden ooit al in de grote zaal.

Frank Zappa sprak ooit de wijze woorden: “Without music to decorate it, time is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid.” Daar is de Zwemfest commissie het roerend mee eens en dus gaan ze dit jaar keihard aan de slag om het mooiste eendaagse muziekfestival van Groningen te organiseren.

Benieuwd waar je kaartjes kan kopen of meer lezen over dit toffe festival? Ga naar de site: https://zwemfest.nl/

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram