WINACTIE – APP JE NAAM EN WIN 5 GRATIS RIJLESSEN!

WINACTIE – APP JE NAAM EN WIN 5 GRATIS RIJLESSEN!

Als student is het leven al zwaar genoeg en na prinsjesdag waar met miljoenen gesmeten word is het natuurlijk wel een heel lekker idee dat jij daar ook direct van kan profiteren!

OOG Radio en Fast Forward hebben dan ok werkelijk een topactie voor je! Samen met autorijschool Geluk geven we een pakket van 5 gratis rijlessen weg! Dat is bijna € 200,- aan prijzen!

Meedoen is zo simpel als je bed uit stappen, sterker nog je kan mee doen terwijl je nog chilled! Whatsapp of sms je naam naar 06-43 43 07 43 en maak direct kans om te winnen!

Stel je toch voor dat wij een deel van je rijbewijs betalen!! Hoe dik is dat! Doe GRATIS mee en win GRATIS rijlessen bij autorijschool Geluk!

unnamed

Rij-instructeur

Onze instructeur voldoet uiteraard aan de gestelde eisen en wordt  regelmatig bijgeschoold. De instructeur moet verplicht cursussen volgen, de daarbij behorende toetsen maken en deze met goed gevolg afleggen.

Hierdoor wordt de kwaliteit van onze instructeur gewaarborgd.

CBR-erkende autorijscholen

Autorijschool Geluk is geheel gespecialiseerd in het B-rijbewijs.

Inschrijven als autorijschool bij het CBR is slechts mogelijk als de instructeur in het bezit is van een geldig instructeursbewijs.

Kijk voor meer informatie op www.autorijschool-geluk.nl

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram