Win! | Tickets voor Club40+ @ Kokomo

Er zit weer een lekker feestje aan te komen: Club 40+ op 16 maart in Club Kokomo. De oude Gdansk garde belooft lekkere danceable muziek te draaien en iedereen die net z’n eerste rimpels begint te zien is van harte welkom voor een vette avond. Voor de “ongeveer 35-plusser” en iedereen die dat begrijpt: drinks, dance & party!

Bek op de strijkplank

Vinden wij leuk van FFWDradio. Want ja, Groningen is een lekker jonge stad vol twintigers. En ja, de helft van ons FFWDradio team bestaat uit fruitige twintigers. MAAR: ‘vader en moeder’ van de show Melle en Leonie lopen inmiddels nou eenmaal per ongeluk meer richting veertig dan de andere kant op. Sorry jongens. We doen altijd wel heel leuk en hip, maar uiteindelijk moeten wij ‘s ochtends gewoon ook met onze bek op de strijkplank om er nog wat kreukels uit te krijgen.

Daarom steunen we dit toffe initiatief van Club40+ en geven we 2 x 2 tickets weg! Wil je die winnen? Like en deel dit bericht dan op FB, wie weet bellen we je binnenkort in onze show om je heel blij te maken met deze felbegeerde kaarten.  Niet gewonnen of gewoon zeker weten dat je kaarten hebt: KOOP ZE HIERRRRRR

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram