WIN Stormbaan XXL Kaarten in MartiniPlaza!

Van woensdag 2 mei tot zondag 6 mei (in de meivakantie!) kun je springen als een malle bij Stormbaan XXL in MartiniPlaza! Wie wil dat nou niet?! En het is niet zomaar een stormbaan maar de langste ter wereld: maar liefst 400 meter! Je even lekker uitleven, je energie eruit gooien en ‘s avonds heerlijk slapen, want wat een work-out is dat! De stormbaan is toegankelijk voor jong* én oud. Of je het nou achterstevoren doet of ondersteboven, het maakt allemaal niet uit!

En nu kan jij kans maken om hier kaarten voor te winnen! Hoe maak je kans op deze kaarten? Heel simpel, stuur ons een appje via onze app ‘Fast Foward Radio’ en dan hoor jij deze week nog of jij die kaarten hebt gewonnen!

*Voor kinderen van 6 tot 12 jaar geldt: meedoen onder toezicht van een ouder of verzorger. Per kind mag één ouder/verzorger GRATIS mee op de stormbaan.

 

Houd jij wel van een wedstrijdelement?

Ga dan de strijd aan in de Battle Run en zet de snelste tijd neer op de langste indoor stormbaan ter wereld! Koop nu je kwalificatieticket en doe mee. De snelste 20 vrouwen en de snelste 20 mannen plaatsen zich voor de finaleronde op zondag 6 mei. Plaatsing voor de finale is gratis!

!!DE WINNAAR WINT €250 EURO!!

En draagt de titel: “StormbaanXXL snelste man/vrouw 2018”. Neem zoveel mogelijk supporters / fans mee, want bezoekers mogen GRATIS naar binnen. Meer informatie over de Stormbaan XXL of over de Battle Run? Bezoek dan de website!

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram