Vrijdag LIVE : Ronald van Gelderen

Paul van Dyk & Ronald van Gelderen lanceren spraakmakende single ‘Everyone Needs Love’

Amsterdam, 09 december 2016 – Tegen alle verwachtingen in, is de wereldbekende DJ/ producer Paul van Dyk (PVD) erin geslaagd om nog net voordat zijn rumoerige jaar eindigt een van de meest spraakmakende Trance-producties ooit te lanceren. De nieuwe single ‘Everyone Needs Love’ is een coproductie met de Nederlandse underground tranceheld Ronald van Gelderen, die zijn strepen in de Trance-scene al ruimschoots heeft verdiend. De plaat werd pas echt compleet na de samenwerking met de Amerikaanse singer-songwriter Eric Lumiere en zangeres Gaelan.

Na een moeizaam jaar van herstel – na zijn val van het podium tijdens ‘A State Of Trance’ in de Jaarbeurs Utrecht begin dit jaar – sluit Paul van Dyk 2016 af met de indrukwekkende muziekproductie ‘Everyone Needs Love’. Paul zegt zelf over de release: “Zoveel als ik dacht dat ik de liefde begreep, heb ik de afgelopen negen maanden er veel meer over geleerd. Meer dan ik ooit had gedacht, heeft de liefde laten zien dat zij het gevecht waard was. Was er geen liefde, dan weet ik niet of ik hier vandaag nog zou zijn.”

‘Everyone Needs Love’

‘Everyone Needs Love’ bevat een bijzondere chemie tussen de twee trancelegendes Paul van Dyk en Ronald van Gelderen. Het briljante talent van beide producers is dan ook duidelijk in de productie terug te horen. De combinatie van een locomotief op hoge snelheid, met een in de ziel rakende melodie is de beste omschrijving voor deze plaat. De songtekst is geschreven en deels gezongen door de wereldbekende singer-songwriter Eric Lumiere, bijgevallen in duetvorm door de engelenstem van zangeres Gaelan – die eerder ook al haar vocalen verleende aan de productie ‘I Will Love Again’ van Ronald van Gelderen. Paul van Dyk zijn VANDIT Club Mix maakt een nog stevigere versie van het origineel van ‘Everyone Needs Love’ en zorgt voor een extra PVD-frequentie op de dansvloer.

‘Everyone Needs Love’ komt uit op VANDIT Records en is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Beatport en over twee weken ook bij iTunes en Spotify.

 

Meer informatie:

www.paulvandyk.com

www.ronaldvangelederen.com

Beatport: http://btprt.dj/2gsdJiw

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram