Vrijdag LIVE bij #FFWD Manuela Kemp!

Vrijdag LIVE bij #FFWD Manuela Kemp!

Ze komt vertellen over haar gloedje nieuwe hot sauce lijn! Wij zijn natuurlijk de gekste niet, dat word dus proeven!

Komende donderdag komen ze voor het eerst op de markt en zijn ze overal te koop voor ongeveer € 2,99 of iets in die buurt. Hou jij dus van je giegeltje in de hens of wil je je vrienden uitdagen voor een shotje met een druppie Manuela? Vanaf nu zit je dus helemaal goed!

Manuela Kemp heeft een passie voor pepers: “Ze zijn heerlijk pittig van smaak en barsten van de goede eigenschappen. Pepers zijn supergezond, bevatten veel vitamines, geven een warme kick en helpen je af te koelen wanneer het heet is.” Al jaren maakt ze met succes haar eigen pepersauzen. Deze Jalapeño Hot Sauce is heerlijk op nachos, pizza’s en hamburgers, in taco’s, tapenades, gazpacho, groenteschotels en nog véél meer!

Manuela’s Hot Sauces zijn plantaardig, glutenvrij en gemaakt met pure pepers uit tropisch Costa Rica.

Ingrediënten: water, Jalapeño peper (30%), Habanero peper (10%), zout, citroensap, ui, zuurteregelaar: azijnzuur, knoflook, verdikkingsmiddel: xantaangom.

BNérs

Manuela laat haar hete sausjes graag proeven. Zo werd Barry Hay,  Ferry de Kok, Edwin Janssen, Henk Schiffmacher,Gideon van Aartsen en Patricia Steur al vrolijk gebruikt als gewillig proefmonster!

De filmpjes hiervan kan je zien op haar Facebook pagina : https://www.facebook.com/Manuelashotsauces/

of check haar website : http://manuelashotsauces.com

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram