Vrijdag live bij #FFWD – Bram Douwes over Stand van Stad!

Vrijdag live bij #FFWD – Bram Douwes over Stand van Stad!

Gastheer en presentator Bram Douwes ontvangt aan het Hereplein gasten van allerlei pluimage: ondernemers en wetenschappers, maar ook bouwers, techneuten, ruimtelijk ontwerpers, zorgexperts en mensen die zich van al die disciplines helemaal niets aantrekken. Alle wat de stad de stad maakt, kan zomaar de revue passeren op deze zondagmiddag-met-inhoud. En steeds vragen we ons af: gaan we er nou op vooruit of op achteruit?

Dit gaan we Bram natuurlijk ook vragen! Gaat de stad met Stand van Stad er nou op vooruit, en waarom dan wel?

WOON GRATIS DE UITZENDING BIJ

Jouw favoriete Groningse talkshow Stand van Stad wordt uitgezonden op OOG TV! Zet alvast in je agenda: om 20.00 uur op 20 november, 16 december (late night), 22 januari, 26 februari, 26 maart en 23 april.

Uitzending bijwonen?
Óf wees er zelf bij om 16.30 uur in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73. Je mag de uitzending gratis bijwonen! Maar haal wel even een kaartje van te voren. En blijf ons ondertussen natuurlijk ook volgen op Facebook en Twitter voor leuke polls, teasers en filmpjes.

TALKSHOW STAND VAN STAD

De talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we erop voor- of achteruit?

Talkshowhost Bram Douwes ontvangt stadse gasten uit de cultuur, politiek en wetenschap, maar ook kunstenaars, muzikanten en denkers en doeners uit achterbuurten en villawijken. En Marjolein Rover verslaat dit seizoen voor ons de openingen en afscheidsfeestjes en alles wat daar tussen zit.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram