Van taco’s tot pannenkoek: het foodtruckfestival is begonnen

Luister je graag naar FFWD? Grote kans dat je dan, net als wij, veel van eten houdt. Komt goed uit, want dit weekeind is er weer een leuk foodfestivalletje. Het MultiCulinair Food Festival is het eerste foodfestival in Groningen, dat in 2014 Foodtrucks naar onze prachtige stad bracht. Na vier succesvolle edities, vindt de jubileum editie van het ‘MultiCulinair Food Festival’ op 19, 20 en 21 mei op het Bernoulliplein plaats.

Het hele Pinksterweekeinde lang kun je genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het grasveld zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, live muziek en workshops.

Geniet van een goed glas wijn terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement worden er op beide dagen leuke en leerzame workshops gegeven en is er uiteraard een springkussen. (hint hint Melle en Leonie ;-).

Wil je meer weten over het festival? Beluister dan het interview bij FFWD terug.

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram