Sunday Sun bij #FFWD !

Sunday Sun bij #FFWD !

De band geeft een intieme akoestische tour langs een kleine selectie bijzondere locaties, waaronder ook de Bovenkamer in Groningen.

Na het succes van debuutalbum We Let Go (2014) met de hits I Call You Honey en Sunday Morning is Live Out Loud weer onmiskenbaar Sunday Sun. Sunday Sun is voor hun nieuwe album op zoek gegaan naar de dagen die het leven mooier maken, momenten waarop je de tijd stil zou willen zetten, waarop je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan. Momenten waarop je het leven in de hoogste versnelling leeft: LIVE OUT LOUD!

De nummers hebben een goede vibe en makkelijk meezingbare refreinen. De onweerstaanbare melodieën zorgen ervoor dat de songs stuk voor stuk in je hoofd blijven zitten. Wederom zijn invloeden van grote popbands als The Beatles en The Beach Boys nooit ver weg, maar deze keer hebben de mannen van Sunday Sun ook inspiratie geput uit de muziek van Katy Perry, Tame Impala, Diana Ross, Wilco en Bruno Mars. Op het nieuwe album wordt zelfs stiekem geflirt met old school disco, funk en dance.

Op Live Out Loud klinkt Sunday Sun volwassener, levendiger en dynamischer zonder het kenmerkende Sunday Sun-DNA te verliezen. De eerste singles When We Kiss en Superior zijn al enthousiast onthaald.

Website Sunday Sun

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Albumrecensie Volkshotel 2016“De band slaagt erop We Let Go in om ook een andere kant van zichzelf te laten horen.” – Volkshotel, 2016

Lees de volledige recensie hier.

Interview met 3voor12 – 2015“De positieve energie is het belangrijkste en dat is hetzelfde. Het heeft wel een nieuwe invalshoek, maar wij geloven allemaal heel erg in het middelpunt van de band.” – Desi van Driel (3voor12, 2015)

Lees het volledige interview hier.

download

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram