Stem jouw favoriete pand naar de finale!

Onze stad staat nooit stil. Afgelopen jaar hebben we een groot aantal nieuwe panden mogen verwelkomen in Stad. Omdat het op 1 juni ‘Dag van de architectuur’ is, worden Groningers opgeroepen te stemmen op hun favoriete nieuwe pand. In een enquête op de site van Dag van de architectuur kun jij aangeven welk pand volgens jou een dikke prijs verdient.

Er zitten best wat pareltjes tussen, maar wij van FFWD-radio léven natuurlijk voor het goede (nacht)leven, voor fijne wijn, zalige borrelhappen en een geniaal bakje koffie om de dag erna je kater weg te spoelen. Logisch dus dat wij onze stem uitbrengen op het enige horecapand in de verkiezing: Cappuvino!

De koffie annex wijnbar, die afgelopen nazomer haar deuren opende, is wat ons betreft een echte aanwinst voor  de Groninger binnenstad. Niet alleen omdat de aanblik van de Vismarkt dankzij Cappuvino een upgrade gekregen heeft, maar zeker ook omdat er weinig plekken zijn waar je relaxter je zaterdagavond kunt starten. Of vrijdagavond. Ok, donderdagavond. Of ach, we drinken ook vaak op woensdag. Dinsdag mag ook wel. Maandag valt ‘ie er ook lekker in   de hele week kunt borrelen.

Dus steun het Groninger uitgaansleven én de architectuur met slechts één druk op de knop en breng hier je stem uit! 

 

 

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram