Stand van Stad komt langs!

Winnaar van de OLON award beste lokale TV programma.

Satire, actualiteit en achterklap!

De maandelijkse talkshow Stand van Stad is voor nieuwsgierige stadjers dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat Groningen zo ontzettend de moeite waard maakt. En natuurlijk vragen wij ons gedurende de hele show af: gaan we er nou op voor- of achteruit?

Nieuw: een zevenkoppige panel, van hiphophost tot vindicatlid, van onderneemster binnenstad tot beuijmblogger, bepaalt samen met host Bram Douwes elke maand of de stad erop voor- of achteruit gaat. Daarnaast hebben we te gast Jan Boelo Drenthom te praten over mode, design of het verschil tussen custom made and ready to wear! En welke kant gaan we op met parkeren? Samen met Wethouder Verkeer & Vervoer Paul de Rook verkennen we de contouren van het toekomstig parkeerbeleid. Want willen we meer of minder auto’s in onze stadse straten?

OOG TV

Stand van Stad wordt uitgezonden op de zondag – na de opnames – om 20.00 uur op OOG TV (kanaal van 40 van Ziggo en kanaal 622 van KPN). Je kunt gratis de opnames bijwonen in het Groninger Forum, locatie Hereplein 73.

Let op: voorheen werd Stand van Stad op zondagmiddag opgenomen. Ons nieuwe seizoen gaan we op donderdagavond opnemen.

Seizoen 2017/2018 komt eraan!

Op ons You-Tubekanaal zie je alle afleveringen van het vorige seizoen, en de leukste fragmenten daaruit, terug. En we zien jou graag terug in het volgende seizoen! We starten weer op 21 september. En volg ons in de tussentijd vooral ook op Facebooken Twitter.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram