Stand van Stad : Bellen met Bram

Stand van Stad : Bellen met Bram

Zoals elke maand gaan we even kletsen met Bram Douwes om te zien wat er zoal voorbij komt tijdens Stand van stad. Deze keer is speciaal want het is niet alleen de laatste van het jaar maar we bellen hem vlak voor het programma gat beginnen komende vrijdag!

Je favoriete Groningse talkshow Stand van Stad is op tv! De volgende uitzending is zondag 18 december om 20.00 uur op OOG TV. En natuurlijk kun je deze uitzending ook weer bijwonen.

LATE NIGHT——————

Stand van Stad #30 is een late night show! De opnames zijn op vrijdagavond 16 december om 21.00 uur. En daar kun je gratis en voor niks naartoe! Maar haal wel even van te voren een kaartje, dat kan natúúrlijk ook online: www.groningerforum.nl/standvanstad

Line up STAND VAN STAD #30 —————-

We kijken terug op het bijzondere jaar 2016!
Presentator Bram Douwes blikt in een uitbundige en kerstige setting met een keur van gasten uit de cultuur, sport en wetenschap terug op 2016. We verklappen alvast een paar hoogtepunten; alle seizoenen trekken aan ons voorbij en Evgeniy Levchenko praat met Bram na over de roerige maand april! Wetenschapper en filosoof Lodi Nauta komt sparren over een ver en nabij verleden en stadsecoloog Jan Doevendans is terug van weggeweest. Het Groninger Studentenkoor zingt Christmas Carols en Bram Esser trekt zijn beste roze pak aan voor Opduik TV! Waar Marjolein Rover haar gezicht liet zien? Daar mogen we nog niets over zeggen maar Wabbesch Wabbeschsluit deze laatste editie van Stand van Stad 2016 weer op onnavolgbare wijze af. En natuurlijk bepalen we in deze show samen met het publiek en onze gasten of Groningen er in 2016 op voor- of op achteruit is gegaan. Kortom, Stand van Stad #30, de talkshow die je niet wilt missen.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram