Roberto Tan LIVE bij #FFWD

Roberto Tan – Spotlight

Deze man, Roberto Tan uit Groningen timmert al jaren hard aan de weg maar blijkbaar ging dat nog niet hard genoeg. Hij kocht daarom een asfaltmachine en ging samen met Jeroen Russchen in hoog tempo aan de slag. Tan is eerlijk in zijn liedjes en geeft aan dat als je hem steunt dat hij altijd alles zal doen om je vertrouwen terug te betalen met dikke tracks. Met spotlight laat hij wel direct ook je speakers wapperen dus als je de track ff opzoekt op Spotify of zo zet dan EERST je speakers wat zachter en daarna steeds harder want niemand zit te wachten op kapotte speakers toch?

Roberto Tan werkte al met Bankpioniers en haar artiesten aan onder andere Banktape 0.0 en 1.0. Vandaag verschijnt zijn eerste officiële solo release via Kraantje Pappie’s label; Bankpioniers. 

Al jaren is Roberto in Groningen één van de terug komende namen. Met een berg (live) ervaring op zak werkt hij al paar jaren aan zijn muzikale carrière. “Solide” is wat je vaak hoorde als men sprak over hem. Maar, solide was niet genoeg voor Tan. Hij wilde meer, grootser en spannender. De jonge Tan liet zich vaak beïnvloeden door zijn ideeën over hoe zijn muziek moest zijn. Nu is dat anders. Nu laat hij zich gaan in zijn muziek. Geen kaders meer, alles op gevoel. Niet denkend over een eventuele mening van anderen, maar echt zijn verhaal. Met deze mindstate is hij comfortabeler dan ooit te voren. En nu maakt hij zich op voor zijn nieuwe EP die in het eerste kwartaal van 2017 het licht zal zien. Met een vers contract op zak bij Kraantje Pappie’s label Bankpioniers en de producties van alleskunner Jeroen Russchen achter hem, is Tan een naam die we komend jaar door het hele land gaan zien terugkomen.

Op Spotlight hoor je dat Tan prima in zijn vel zit en precies weet waar hij aan toe is, en wij ook.

Roberto Tan – Spotlight

Spotify

iTunes

Deezer

Google Play

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram