Potato potato: aardappelfeest bij FFWD!

Altijd al liefde gehad voor aardappels? Wees dan welkom op het Aardappelfeest, 7 oktober in Hornhuizen! Eten, proeven, luisteren, kijken, filosoferen, creëren en praten over aardappels!


Iedereen eet aardappels. Als stamppot, friet, chips, puree, of lekker uit de oven. Wij horen bij de aardappel en de aardappel hoort bij ons. Daarom vieren we op zaterdag 7 oktober 2017 voor de vijfde keer de aardappeloogst.

Midden in het gebied waar de beste piepers ter wereld worden geteeld: Hornhuizen in noordwest-Groningen.

Dit doen we met muziek, live radio, kunst en natuurlijk lekker eten en proeven. Ontmoet boeren, koks, aardappelveredelaars, kookboekenschrijvers, singer-songwriters, fotografen, dj’s en vooral heel veel aardappeleters. Dit alles in een piepklein dorp aan de Waddenzee. Kom naar het feest dat niet kan kiezen of het ‘klein maar fijn’ of ‘groots en meeslepend’ wil zijn.

NIEUW! Dit jaar kun je meegroeien met het aardappelfeest. Koop nu vast een kaart voor de prijs van een krieltje. Voor € 15,– heb je toegang tot het hele middag- en avondprogramma en schuif je natuurlijk aan voor de maaltijd. Deze aanbieding loopt tot 1 september. We hebben 100 van deze ‘early bird’ kaartjes voor jullie gereserveerd. Na 1 september betaal je de volle prijs.

Tickets: http://bit.ly/aardappelfeest2017

Meer weten? www.aardappelfeest.nl/

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram