Nazomeren vrijdag bij FFWD en ze geven weg!

Wat TOF! Onze eerste show van het nieuwe seizoen en we hebben direct toffe prijzen voor je! Vrijdag gaan we het hebben over het Nazomeren Festival en en en en !!!! Ze geven kaartjes weg!!! Aaan jou? Met dank aan onze schat van een programmamanager!

Op zaterdag 9 september sluit Nazomeren Festival voor de vijfde keer op rij het festival seizoen van Groningen. Ze rekenen op net zo’n geweldige en zonovergoten editie als in 2016. De locatie is inmiddels vertrouwd: festivalterrein Roodehaan, gelegen aan de oostkant Groningen.

Extra stage gehost door Vunzige Deuntjes!
Met trots presenteert Nazomeren Festival de namen en de stages voor het vijfjarig jubileum. Zoals jullie inmiddels gewend zijn haalt Nazomeren Festival internationale toppers gecombineerd met de fijnste artiesten van eigen bodem naar Groningen. Eén van de absolute headline acts dit jaar is de Britse techno-legende Dave Clarke! Hij staat in de Techno-tent samen met o.a. Cari Lekebusch, Egbert live en The Advent & Industrialyzer.

Op de Open Air stage staan publiekslievelingen Benny Rodrigues & De Sluwe Vos samen met o.a. Route 94.

Om het vijfjarig jubileum uitbundig te vieren pakken ze dit jaar uit met een extra stage. We hebben dus de Open Air Stage, de Techno tent en de Happy Feelings stage (terug wegens groot succes). Maar ook nog een tweede Open Air stage met Vunzige Deuntjes!

Vunzige Deuntjes is misschien wel het gezelligste feestje van Nederland. Razend populair in heel het land en dus ook in Groningen. Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero’s, maar ook alle nieuwe muziek die daarop geïnspireerd is.
De complete line-up van alle vier de stages is te vinden op de website, tevens als de tickets, op www.nazomerenfestival.nl

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram