Mystery Movie Night in de openlucht!

Ik ben gek op films, ik ben gek op buiten zijn (met enigszins mooi weer) en deze twee dan gecombineerd met een mysterieus tintje er aan? Helemaal fantastisch. Cinema Ludina en Café de Toeter organiseren samen de ‘Mystery Movie Night’. Op donderdag 17 mei zal de tjalk de Ludina omgetoverd worden tot een openluchtbioscoop. Van 21.00 tot 23.00 kun je een unieke ervaring beleven op de Groningse grachten. Wie wil dat nou niet?!

Nu denk je misschien, ja alles leuk en aardig, maar ik houd niet van verrassingen en wil weten welke film we gaan kijken! Voor onze filmkenners; ze hebben hints gegeven.

HINT 1

HINT 2 – Heb jij met dit weer ook last van dagdromen naar vakantie?

HINT 3 – #lookatthebiggerpicture

HINT 4 – Capture life

HINT 5 – Can you name the movie?

NEE. Ik weet het niet.. Zucht. Jij wel?! Laat het ons weten! Maar tot die tijd moet ik toch nog maar even geduld hebben tot donderdag. Zie ik jullie daar?!

Tickets zijn hier te koop!

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram