Met Barry in de sauna? Dat kan! Wie? Barry Atsma naakt!

Met Barry in de sauna? Dat kan! Wie? Barry Atsma! en dan krijg je al snel slechte grappen als wat is er aan de hand als Barry in eens lastig ademt? ( Barry Asma ) maar dit is een bloed serieus verhaal mensen! Even opletten want voor je het weet zit jij als figurant in een sauna samen met Barry!

Acteur Barry Atsma is al jaren geliefd bij menig vrouw. Nu heeft iedereen een kans om hem eens bloot van dichtbij te bekijken.
Want er worden figuranten gezocht om met Barry in de sauna te gaan. De komende week worden in Den Haag de opnames gemaakt. Dus eindelijk zit jij met Barry Atsma naakt in een sauna…fiet fiew!

Meedoen
En natuurlijk loopt het storm, want veel vrouwen zien een naakt onderonsje met Barry wel zitten. Het gaat om de serie KLEM. De figuranten hoeven zich overigens niet uit te kleden of naakt voor de camera te  staan. Het gaat om mensen die bij de kassa staan of rondlopen in het gebouw bij de sauna. Per opnamedag zijn er wel 10 mensen nodig, zo meldt het AD.

Iedereen is welkom
Er worden vrouwen en mannen gezocht tussen de 18 en 50 jaar. Een woordvoerder van het castingbureau zegt: “We zoeken heel verschillende types. Van zakenmensen tot een tikkeltje ordinaire klanten en van leuke dames tot gespierde sportschooljongens.” Per dag verdien je ongeveer 30 euro als je mee mag doen. Maar vooruit, naast Barry staan is uiteraard al een hele hoop waard. Naast Barry doet ook Georgina Verbaan mee in de serie.

De grote vraag blijft alleen altijd rond deze tijd van het jaar… is het geen slechte 1 april grap?

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram