LIVE OPTREDEN CAZZ MAJOR MET NIEUWE SINGLE!

LIVE OPTREDEN CAZZ MAJOR MET NIEUWE SINGLE!

Na zijn bijdrage op De Hele Nacht Door met StukTV en Kraantje Pappie, Partjes met Puinhoop Kollektiv , de Banktape 1.0 , zijn singles ‘Ring Ring’‘Hoe Het Voelt’ en een volle zomertour is Cazz terug met nieuw geluid.

Maak kennis met de ‘Fresh Prince’ van Hoogkerk, oftewel Cazz Major. Hij scoorde vorig jaar een miljoen plays met zijn bijdrage op ‘De Hele Nacht Door’ met o.a. StukTV, leverde een dijk van een clubhit (‘Partjes’) met DJ collectief Puinhoop Kollektiv en had meer dan 150 gastoptredens in de liveshows van collega Kraantje Pappie. Maar ook geheel solo bleek hij succesvol. Met 2 singles uit, die tot in de tonnen streams lopen, maakt Cazz zich op voor de in het voorjaar 2017 te verschijnen debuut EP.

Op Verleden Tijd hoor je de Cazz die je al kent, maar voel je de ervaring van het afgelopen jaar, proef je de gretigheid nog meer, maar vooral de openheid laat zien dat Cazz meer te bieden heeft.

Cazz speelde eerder dit jaar op het prestigieuze Eurosonic festival en scoorde een zeer goede recensie op 3voor12.

‘Verleden Tijd’ wordt uitgebracht door Kraantje Pappie’s label Bankpioniers. En is vanaf nu te beluisteren op Spotify, iTunes e.d.

 

Cazz Major – Verleden Tijd

Spotify

iTunes

Deezer

Google Play

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram