LIVE MUZIEK! OES komt haar nieuwe single TOPWIJF vertolken!

LIVE MUZIEK! OES komt haar nieuwe single TOPWIJF vertolken!

Zoals je weet hebben we een klein roze, kroezig, fluffy plekje voor deze dame. Oes is zonder enige twijfel een van onze favoriete Groningse zangeressen. Door haar passie, bewegelijkheid en volledig eigen geluid maakt ze ons altijd vrolijk. Zo ook Vrijdag want de komt LIVE zingen in de studio! Hoe gaaf is dat!

Na ‘Liefdesliedjes’ ,’Plastic’ en ‘Ik vind je liedje leuk’ brengt Oes vandaag de eerste single van haar EP die in 2017 uitkomt.

Wat krijg je als je de kwaliteiten van een mooie jonge moeder, universitair opgeleide vrouw en gedisciplineerde zangeres combineert?… Oes!

In februari bracht Oes haar debuut single ‘Ik vind je liedje leuk’ uit , die door SimoneFM  direct tot ‘Smaakmaker’ gebombardeerd werd. Deze en haar andere singles ‘Liefdesliedjes’ en ‘Plastic’ brachten haar onder andere bij 3FM, Radio1, FunX, RadioNL en de Kids Top 20.

15032883_1880262822205471_7817136226352021341_n

Maar sinds de release is Oes niet stil blijven zitten. Zo stond zij in het voorprogramma van Wudstik en trad op met de Jazzpolitie tijdens Sterren in Martini Plaza. In het Vondelpark Openluchttheater te Amsterdam reageerde het publiek zeer enthousiast op de krullenbol en in haar thuisstad Groningen vermaakte ze duizenden mensen samen met het Noordpool Orkest aan de voet van de Martinitoren.

OES

Marloes ‘Oes’ Pieksma is niet je doorsnee Nederlandstalige zangeres. Ze maakt muziek met een flinke dosis humor, soms een kritische noot, maar boven alles bezitten haar nummers altijd een exotisch randje. Ze is thuis op het podium. Een krachtige liveshow van deze nederpop act kenmerkt zich door reggaepop invloeden. Haar grote bos krullen en strakke 8-koppige band staan garant voor een indrukwekkende show.

De zangeres is klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen met haar debuut EP die begin 2017 uitgebracht wordt. Topwijf, een nummer met een attitude van heb ik jou daar, is de eerste single die daarbij hoort en zet duidelijk de toon van de EP neer.

Topwijf’ wordt uitgebracht door Kraantje Pappie’s label Bankpioniers. En is vanaf nu te beluisteren op o.a. Spotify en iTunes.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram