Lente is here! #WAARSCHUWING [DOE HET NIET!]

Lente is here! #WAARSCHUWING

Vrijdag wordt de temperatuur van 20 graden nog niet bereikt. Op de Waddeneilanden wordt het dan 13 graden en in het zuidoosten 17 graden.

Zaterdag wordt het al wat warmer, maar zondag wordt waarschijnlijk de mooiste lentedag van het weekend. Dan is het droog, komt de temperatuur in het zuiden van het land boven de 20 graden uit en er waait dan een matige zuidenwind.

Voordat het lenteweer Nederland bereikt komen er nog een paar wisselvallige dagen aan. Op Tweede Paasdag is het bewolkt en kan er wat regen vallen en ook dinsdag en woensdag vallen er buien. Wel zal de temperatuur dan al wat stijgen.

Na het weekend blijft het nog een paar dagen droog, maar de temperatuur ligt dan met 13 tot 18 graden wel iets lager dan in het weekend.

Rokjesdag

Rokjesdag is de dag waarop een groot deel van de Nederlandse vrouwen voor het eerst in het jaar zomerse kleding zoals een korte rok zou dragen (op blote benen – geen panty’s en dergelijke), doorgaans midden april. ( Ja nu dus! )

#WAARSCHUWING

Iedereen denkt nu in eens in een rokje te moeten lopen. Lieve mensen… DOE HET NIET! Je weet zelf donders goed of je het kan hebben. Als je als kerel een buikje hebt moet je toch ook niet in een gele mankini of speedo gaan lopen.

Laten we allemaal van het mooie weer genieten zonder de Herestraat onder te kotsen bij elke slechte modekeuze. Ik beloof bij deze dat ik in ieder geval niet in een mankini of rokje over straat zal gaan dit weekend!

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram