Interview met Kadepop!!

WAT IS KADEPOP

Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je verrast wordt door opkomend (inter)nationaal talent, maar ook zeker een aantal gevestigde namen! Het festival bestaat uit een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje. Het festival terrein, het Suikerunie-terrein, draagt bij aan de unieke sfeer die Kadepop neerzet. Kortom: ongeraffineerd gesuikerd uniek. Op 23 september aanstaande wordt het Groningse festival voor de zesde keer georganiseerd.

LOCATIE

Ook dit jaar vindt Kadepop op het robuuste terrein van de oude Suikerunie plaats. De oude zeeffabriek van oudsher bestemd voor suikerbieten is geknipt voor Kadepop. Een festivalterrein gevestigd naast de ringweg, vlakbij het centrum en ook nog aan de Kade, wat wil je nog meer! Kadepop is vanuit het centrum van Groningen het makkelijkst te bereiken per fiets. Is je fiets gestolen, kan je nergens achterop of ben je liever geen bob? In twintig minuten wandel je vanaf de Grote Markt via het Hoendiep naar het Suikerunie-terrein.

BUS

Op enkele minuten lopen naar het Kadepop festivalterrein bevinden zich diverse bushaltes.
 Op https://qbuzz.nl/GD/ zijn de actuele vertrek, aankomsttijden en bushaltes te vinden. Het betreft de volgende haltes: Atoomweg, Halfweg of halte Meubelboulevard Hoendiep.

BETALEN OP HET FESTIVAL

Op ons festival kun je zowel pinnen als contant betalen. Onze kassa’s zijn voorzien van een pinautomaat, wel zo handig..

HUISREGELS VAN KADEPOP

Om het succes van de afgelopen jaren in stand te houden en te verbeteren zijn enkele regels nodig. Onze huisregels kun je hieronder vinden. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

MINIMUMLEEFTIJD

Er is geen minimumleeftijd. Kinderen onder de 18 moeten wel begeleid worden door een meerderjarige. Vanzelfsprekend is ook bij ons de regel, NIX18!

CAMERA’S MEENEMEN

Veel mensen vinden het leuk om foto’s of video’s te maken, dat kan dan ook heel gemakkelijk met je telefoon of zakcamera. Het is niet toegestaan om tijdens Kadepop 2017 profi-gear mee te nemen. Onder profi-gear verstaan wij fotocamera’s met verwisselbare lens of professionele video apparatuur. Onze eigen fotografen, zullen zorgen voor een exclusief fotoverslag. Verzoeken voor pers en media ontvangen wij graag per e-mail.

MEDICATIE

Natuurlijk mag je je medicijnen meenemen. Als je twijfelt of het bij de ingang wel helemaal goedkomt, neem dan even contact met ons op in de weken voorafgaand aan het festival.

ROLSTOELTOEGANKELIJKHEID

Iedereen is welkom op Kadepop. Echter is het voor mensen die mobiel beperkt zijn lastig om optredens rondom de mainstage bij te wonen, aangezien er geen lift aanwezig is op het Suikerunie-terrein. Uiteraard kun je onze medewerkers of andere bezoekers vragen om je met rolstoel en al naar de mainstage te tillen, nooit geschoten is altijd mis! De Bumperstage, foodvillage en het verdere festival terrein zijn rolstoelvriendelijk.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram