Helden van Oranje in Stadspark

Vorige week hadden we het al even over Kingsland in Groningen. Maar de nacht ervoor, op precies het zelfde plekje, komen de Helden van Oranje Groningen even op z’n kop zetten!

Voor Koningsnacht 2018 brengt een select gezelschap van Nederlandse topartiesten een bezoek aan het Stadspark voor de tweede editie van Helden van Oranje. Van 18.00 tot 02.00 uur wordt een voorschot genomen op de feestelijkheden van Koningsdag, die in Groningen extra speciaal is vanwege de komst van het Koninklijk paar naar de stad.

Op het podium in het Stadspark zijn optredens van onder anderen André Hazes en Wolter Kroes te verwachten. Naast Hazes en Kroes staan ook The Partysquad, Nielson, Lange Frans, Danny de Munk, Tim Douwsma, Team TNT, Robert Leroy en Wesley Bronkorst op het programma in Groningen. Dat belooft een gezellige avond te worden!

De kaartverkoop voor Helden van Oranje is van start gegaan via www.heldenvanoranje.nl. De prijs voor kaarten bedraagt € 5,= per stuk. Naast Groningen vindt ook een Helden van Oranje plaats in het Breepark in Breda. Wil je meer weten over dit toffe feest of gewoon direct kaartjes kopen?! Ga dan naar de website van Helden van Oranje.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram