Hardstyle vs. piano?!

Het is weer tijd voor een post van Manon! Geloof me, ik probeer me altijd in te houden om niet te veel hardstyle gerelateerde dingen te plaatsen, maar soms moet ik mezelf gewoon even laten gaan.

Ooit gehoord van de Hardstyle Pianist? Zo nee, dan lijkt mij deze happy hardcore mashup de beste introductie (for the record, degene met de hardstyle pianist pet, duh):

Als je daar niet vrolijk van wordt, dan weet ik het ook niet meer!

De Zwollenaar Jisk Lieftink (oorspronkelijk uit Groningen, jaja!) arrangeert pianostukken gebaseerd op hardstyle en hardcore nummers. Hoe gaaf is dat?! Naast dat hij filmpjes van zijn covers op Facebook en Youtube zet, werkt hij samen met DJ’s en treedt hij op. Een paar maandjes terug stond hij met orkest op festival Hard Bass in het Gelredome, wat deze beelden opleverde.

Behalve dat, de Hardstyle Pianist heeft ook nog zijn eigen concert! En surprise surprise… daar doe ik ook aan mee! Geheel objectief is dit artikel dus niet, maar ik kan je verzekeren dat ik al fan was, voordat ik mee mocht zingen (:

Lijkt het je vet om daar bij te zijn? Dit zijn de concertdata:

  • 5 mei in de Melkweg @ Amsterdam
  • 11 mei in het Luxor Theater @ Arnhem
  • 25 mei in Hedon @ Zwolle

Tickets zijn maar 20 euri en kan je hier kopen! Na het concert volgt natuurlijk de afterparty met échte hardstyle, dus de avond wordt nog even goed afgesloten door DJ’s zoals ANDY SVGE, Deetox of Sound Rush. Zeker niet verkeerd, toch?

Alvast in de stemming komen?

Bekijk hieronder een fragment van het concert van vorig jaar, waar hij met orkest het Qlimax anthem van 2016 speelt.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram