Grootste watergevecht ooit op een dikke party? Sunset lovers @Paterswoldsemeer: wees erbij!

Met deze temperaturen wil je maar een paar dingen. Chille muziek, mooi plekje aan het water, beetje lekker vreten en zuipen en een lekkere DJ  en een zangeres erbij. Voeg daar dan nog een gigantisch watergevecht aan toe en dan is wat ons betreft de dag wel redelijk fantastisch. In Groningen kan dat allemaal gewoon, want op 13 juli kun je los bij Sunset Lovers in de Twee provinciën, gewoon aan ons Patjewolder Meer.

Alle ingrediënten voor een topdag zijn aanwezig en als je er snel bij bent kost een kaartje je maar tien euri. Leuk detail: de eigenaar van de Twee provinciën is een topchef die meegedaan heeft aan een tv programma over barbecuen. De beste man is werkelijk Koning BBQ. Dat wil je meemaken. Dat wordt niet just another barbecue, nee, dit is barbecuen op niveau Herman den Blijker.

Nog niet overtuigd? Alle opbrengsten van het feest worden gedoneerd aan War Child onder het mom Make Fun Not War. Nou ja, beetje War dan wel, want het watergevecht is toch een kleine vrolijke strijd.

Gooi het in de groep, tag je vrienden op hun Facebookpagina en haal NUUUUUU jullie tickets, dit feestje wil je namelijk niet missen!

➖➖?Sunset Lovers Line-Up?➖➖
Isis Cloudt – Logan Beckers – Emma (Zangeres) – Ubi – Adventureboy – Steve Jerayno -***EXCLUSIVE B2B SET*** Isis Cloudt b2b Steve Jerayno

➖➖? Vip table ?➖➖
Vip reserveringen via 06 40949309

Datum: 13 juli 2017
Minimum leeftijd: 18+
Locatie: De Twee Provinciën, Meerweg 245 Haren
Deuren open: 16:00 – 23:00 uur

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram