Groninger Museumnacht bij FFWD

Groninger Museumnacht op zaterdag 9 september 2017

Het is eindelijk zover: Groningen krijgt een eigen Groninger Museumnacht. Op zaterdag 9 september 2017 vanaf 19 uur openen alle musea in Groningen hun deuren tot na middernacht. Naast een uniek nachtelijk bezoek aan de tentoonstellingen en vaste collecties komt er een afwisselend programma met onder meer muziek, bijzondere workshops en interessante sprekers.

De Groninger Museumnacht is hét moment om eindelijk eens al die musea in Groningen te bezoeken die je altijd al eens had willen bekijken. Bezoek het GRID Grafisch Museum, het Groninger Museum, het Nederlands Stripmuseum, het Noordelijk Scheepvaartmuseum én het Universiteitsmuseum allemaal op 1 avond. Naast de mooiste collecties en tentoonstellingen is er veel muziek, zijn er verrassende performances en presentaties en ontmoet je kunstenaars en ontwerpers in het echt. Een bijzonder feest waar je bij moet zijn!

5 musea voor 5 euro
Met een passe-partout bezoek je alle 5 musea in de stad Groningen voor slechts 5 euro totaal. Tickets zijn vanaf donderdag 13 juli om 10 uur verkrijgbaar in de online voorverkoop.

Let op: online gekochte tickets kun je uitsluitend inwisselen voor een polsbandje bij het Groninger Museum.
De losse verkoop van de polsbandjes kan vanaf donderdag 7 september bij alle 5 musea.

Het polsbandje geeft je toegang tot alle musea van 19.00 tot 01.00 uur tijdens de nacht. Daarnaast kun je hiermee gratis gebruik maken van de fietstaxi en de rondvaartboten die ‘s avonds tussen de musea varen. Bewaar je bandje goed, want het geeft je ook nog toegang tot herhaalbezoek bij één van de musea op een later moment.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram