Festivalseizoen 2018 van Groningen!

Hiep hoi! Leukste tijd van het jaar komt er weer aan vind ik. Alle festivals en dan even in het zonnetje degene die we op fietsafstand kunnen vinden! Want waarom is het festivalseizoen nou zo geweldig?!

1. Zomers weer 
Inclusief zonnestralen, als we geluk hebben. Het is en blijft Nederland. Dansen in het gras/in het zand (op blote voeten), met een biertje in je hand en de zon op je bol. Wat wil een mens nog meer?

2. De sfeer
Good vibes only! De frisse buitenlucht, de hysterische aankleding, de verschillende muziekgenres, de vrolijke mensen: stuk voor stuk dragen ze bij aan ‘de magische sfeer’ van een festival. Daar bokst geen donkere clubvibe tegenop.

3. Ontdekken van nieuwe artiesten
Van dj’s tot aan live acts (bandjes! singer songwriters! cabaretiers!). Op grote podia, in knusse tenten en/of bij een kampvuur. We love it!

4. Maken van nieuwe vrienden 
Festival hoppen doe je veelal in (vaste) groepjes. Met vrienden, family & co, collega’s – noem maar op. Ook is de kans groot dat je gaandeweg nieuwe mensen ontmoet, nieuwe vrienden maakt. Het festivalcredo is dan ook: hoe meer zielen hoe meer vreugd.

5. Verkleedpartij 3.0 
Outdoor feesten doe je in uitbundige kledij. Boho-chic meets rock ‘n roll. Niets is te gek! Kom maar op met die modeshow, we zijn er klaar voor.

6. Dansen en sjansen
Singles kijken hun ogen uit tijdens festivals. Er hangt een fijne sfeer, de mensen zijn vrolijk (en dus makkelijker aanspreekbaar). Dansverzoeken worden, in tegenstelling tot in het nachtleven, veel minder snel afgeslagen en sjansen behoort ook tot de mogelijkheden. Win-win.

7. Vaderlandse vacay
Een bezoek aan een festival is net een mini-vakantie. In eigen land (of net daar buiten). Helemaal als je blijft crashen.

Duidelijk toch?! Heb je nog geen plannen de komende maanden en weet je nog niet wat er allemaal te doen is? Hieronder volgt jouw zomerplanning!

Loft in Space – 22 juni/24 juni @ EM2

Reggae Fever – 24 juni @ Oosterpoort

De Culinair Verleiding – 6/8 juli @ Noorderplantsoen

Dance at the Beach – 21 juli @ Kardingerplas

Paradigm – 10, 11, 12 en 13 augustus @ Suikerunie Terrein

Noorderzon – 23 augustus/2 september @ Noorderplantsoen

Zienemaan & Sterren – 7/9 september @ Suikerunie Terrein

Nazomeren – 9 september @ Roodehaan

ReitdiepPOP – 14 & 15 september @ Reitdiep

Rollend Groningen – 14/16 september @ Ossenmarkt

Kadepop – 22 september @Suikerunie

Mist er volgens jou nog een supervet festival hier in de buurt? Laat het ons weten!

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram