Foto’s & Info Fast Forward

Fast Forward

Fast Forward is het uitgaansprogramma van Groningen sinds 2006 en zend uit op OOG radio 106.6 FM, kabel 105.5 , Ziggo digitaal, KPN, Telfort, XS4All op de website en via de mobiele applicatie.

Download de gratis app via itunes of google play, zoek op ffwd of oog radio dan kom e beide apps tegen.

Fast Forward = Radio 2.0, een multimediaal platform met als basis een wekelijks radioprogramma. Via onze fris vormgegeven up-to-date website, een gratis applicatie voor Apple en Android maar ook via Twitter en Facebook zorgen we dagelijks voor actuele informatie en natuurlijk de hoogtepunten van de laatste uitzending. Via het internet beschikken we over een betrokken groep mensen die ons dagelijks volgen.

Het team bestaat uit Leonie Zandt, Melle van der Kolk , Elin Stil, Nienke de Witt en Henri Haan. Leonie, Elin en Melle presenteren vanuit de studio en reporter Henri op locatie, Nienke maakt toffe vlogs voor op de site, Youtube en onze sociale kanalen. Met iedere week een andere live dj uit het uitgaanscircuit in de studio die zorgt voor de muzikale omlijsting. Met DJ”s, artiesten en tal van andere prominente Nederlanders, die lokaal de uitgaansagenda van Groningen domineren. Fast Forward zorgt ieder seizoen ook voor spectaculaire acties zoals het weggeven van een zonvakantie.
Fast Forward is een feel-good totaal-concept, voor de luisteraar die zich interesseert in het uitgaansleven en Groningen!

1g-v2

nienke

#FFWDVLOG Nienke!
Nienke is altijd op pad en op zoek naar toffe verhalen met haar Vlog M.N.O.P. of tewel Met Nienke Op Pad! Met haar eigen kijk op onderwerpen en 99% van de tijd helemaal vrolijk en stuiterbal actief zijn we rete trots dat Nienke de #FFWDVLOGS voor haar rekening neemt!

#SIDECHICK Elin!
Elin is de jongste telg van de #FFWD familie maar vergis je niet! Zo scherp als een scheermes in de vraagstelling en een stevige dosis pittige humor! Elin schuift een keer in de twee weken aan met een verfrissende blik en we zijn super trots dat we haar hebben kunnen strikken voor deze job! Heb jij tips voor Elin of Nienke mail die dan naar info@ffwdradio.nl

elin

Een selectie van de door ons geïnterviewde personen:

Mark Rutte Armin van Buuren Hans Klok Frans Bauer Sidney Samson Waylon Trijntje Oosterhuis Nick & Simon Jan Smit Kraantje Pappie De Dijk Lange Frans Ilse de Lange Junky XL DJ Jean Vengaboys Bert Haandrikman Novastar Dirtcaps Jay Jawson Partysquad Yes-R Ali B Stuk TV Mr. & Missisipi Mr.Polska De Kik Kane Blauzun Will and the people Milow Di-Rect Adelheid Roosen Keizer Faya Laurens Laura Jansen Miss Montreal Nico & Vinz Vato Gonzalez Sandra van Nieuwland Wouter Hamel Chantal Janzen Chef Special De Jeugd van tegenwoordig The opposites Ferry Doedens Quintino Jiggy Dje Kim Holland Krystl Geraldine Kemper Jan Jaap van der Wal De Kast Tim Knol Simone Kleinsma Van dikhout Kenny B De Kraaien Cazz Major Rico Sticks Opgezwolle Typhoon Allan Clark Jack Parrow Def Rhymez Dio Gio Caro Emerald Ben Saunders Dean Saunders Desray Ronnie Flex Lill Kleine Henk Wijngaard Freek de Jonge Youp van’t Hek Jack van Gelder 3 J’s Syb van der Ploeg Ton Boot Monique Smit Spinvis Tiesto Eefje de Visser Henny Vrienten OES Waylon Wilfred Genee Karel Oosterhuis Remy van Mannekes Rosa Timmer Browny Dutch

Leave a Comment

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram