Extreme Studio Make-over

Veel van jullie zal ‘t niet zijn ontgaan, OOG VERHUIST!!! Of beter gezegd: OOG is al verhuisd! Dus Fast Forward ook. Weg uit de Akkerstraat, op naar Kadijk. Dat betekent een nieuwe redactie; nieuwe kantoren; nieuwe edit en veel meer. Maar misschien wel het allerbelangrijkste – als je het aan ons vraagt – een nieuwe studioruimte!

De Studio

De oude studioruimte – ongeveer zo groot als een voetbal veld – heeft meer dan 25 jaar lang dienst gedaan als radiostudio, maar zeker ook als ontmoetingsplaats voor honderden stadjers. Zoveel mensen over de vloer laat nou eenmaal zijn sporen achter, en dan hebben we het niet alleen over kapotte stoelen en afgebroken audio-jacks, maar ook over de mooie muurschildering van de Martinitoren en de postermuur. Helaas konden die laatste twee niet mee verhuizen.

Deejay Scottie

Wandschildering Van:  http://angeliqueboter.nl

De Postermuur

Dat betekent dat we als het ware terecht komen in een ‘blanco canvas’. ‘Slechts’ ter grote van een Olympisch zwembad, met een raam naar buiten. Weinig te klagen denk je dan, en dat is ook zo, maar toch mist er nog één ding: een eigen ‘Touch’. Hoewel we nog honderd jaar hebben om die aan te brengen doen wij dingen graag FastForward.

Het Plan

Dus let op! Komt ‘ie!

Ook al is geen van dit alles met iemand van OOG besproken, en we kijken wel wat er kan/mag.

Ja? Hier is ‘ie dan!!

Trouwens, waarschijnlijk mogen we niks aan de muur spijkeren of hangen, en er is helaas geen plek voor een lounge set met minibar. Dus onthoud dat.

Hèhè, kan die?!

Oh, en een parkiet werkt ook niet, want tja… radio.

Hier:

Heb jij een idee hoe onze nieuwe studio een beetje Flair te geven? Of beter nog, een plan om dit voor elkaar te krijgen? Kun jij een canvas prachtig bekladden? (als het niet erg is dat we ‘m tegen de muur aanzetten) of heb jij nog piepschuim hoofden liggen waar Melle zijn petten op kan hangen tijdens de show? Of gewoon een doos wijn voor Leonie? Kortom, toffe ideeën voor een heuse Extreme Studio Make-over.

De Nieuwe Studio

Mail je ideeën naar: ffwd@oogradio.nl met als onderwerp ‘Canvas’ of ‘Doos wijn’. Wie weet zit hier wat haalbaars tussen. We zijn benieuwd!

De leukste, meest originele of totaal van de pot gerukte ideeën komen natuurlijk ook langs in de show.

Tegenprestatie

Dan als allerlaatste. Aangezien wij dit op geen enkele wijze met de directie hebben besproken is hier waarschijnlijk geen budget voor, dus het enige wat wij jou kunnen bieden is een date met een van onze twee knappe heren (niet geschreven door Alexander… ) of – omdat het niet goed voelt zonder  overleg de dames op te geven voor een date – kunnen ze je een ouwe sok toesturen of zo. Maar dat zou écht weird zijn. Naja, laat maar.

Graag onthullen we nieuwe aanwinsten samen met de bedenker, dat natuurlijk wel!

Nogmaals:
Mail je ideeën naar ffwd@oogradio.nl o.v.v. ‘Canvas’ of ‘Doos wijn’.

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram