Diggy Dex komt langs bij FFWD!

Diggy Dex

Diggy Dex is een bekende naam in de Nederlandse hiphop wereld. In september 2016 kwam zijn vijfde album ‘Golven’ uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’. Deze is nu al platina en wordt al meer dan een jaar gedraaid op diverse radiostations. Ook won hij met dit nummer de Buma NL award ‘Beste Single Pop’.

Afgelopen zomer had Diggy Dex een hit met Ali B met het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’, waarop hij vervolgens te zien was in het tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Diggy Dex was vaker op tv te zien bij onder andere ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘NOS Sportgala’.

Er stroomden lovende reacties binnen op zijn najaars-clubtour ‘Golven’, waardoor hij nu de smaak te pakken heeft. In 2017 staat hij daarom weer op het podium, waaronder op 23 december in Groningen!

Website Diggy Dex

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

Support: Terilekst
Terilekst (aka Dennis van der Meijden) is muziekproducer en heeft in het verleden samengewerkt met o.a. Spacekees, Jiggy Djé, Extince en Anouk. Na lange tijd heeft hij zijn eigen instrumentale debuutalbum ‘Turquoise’ uitgebracht. Beats van Terilekst klinken zoals hiphop bedoeld is; ze staan bol van de liefde voor samples, kicks en snares, maar hebben altijd een eigen geluid.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

Interview Trouw“Muziek is een heel nuttige spreekbuis voor jongeren. Met name rapmuziek, omdat die zo direct is, en bijzonder toegankelijk. Je hebt niet veel nodig, een computer en een microfoon, en je bent er.” (Joris Belgers, 2017)

Concertverslag Podiuminfo (Jurre Anema)“Daarnaast praat hij alles moeiteloos aan elkaar, blijkt uit alles dat de show goed gerepeteerd is en pakt hij zijn momentje door in het midden van de zaal akoestisch ‘Jaar of 4’ te spelen.”

Lees het volledige concertverslag op Podiuminfo.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram