Boek vol avonturen bij KopjeK @ FFWD!

En een boek waarbij het einde nog lang niet in zicht is! Vrijdag vertellen ze er meer over bij Fast Forward Radio tijdens de opbouw van het festival!

 

KopjeK Festival is het nieuwe hoofdstuk in het sprookjesboek van KopjeK Creatives. Na ruim 5 jaar waanzinnige avonturen door het hele land, meerdere grote events in Groningen en het runnen van een eigen club, zijn we er dit jaar helemaal klaar voor om onze grote droom uit te laten komen; het allereerste KopjeK Festival!

De afgelopen jaren hebben jullie kunnen proeven van het KopjeK gevoel op verschillende events als L.I.C., Idioterie en ROOM. Onze passie voor elektronische muziek zal de leidraad zijn van het festival. Door de gevarieerde line up kun je jezelf helemaal verliezen in de muziek. Je wordt geraakt door de creativiteit dat ons platform biedt, de unieke KopjeK sfeer en een deco met een flinke dosis humor! Uiteraard bieden wij weer een unieke locatie waar je heerlijk kan ronddwalen en zorgen wij ervoor dat je 30 mei in een ambiance terecht komt waarin je helemaal jezelf kan zijn!

KopjeK nog niet eerder ervaren? Dit is je kans! Het KopjeK gevoel zal meer dan ooit naar voren komen op het KopjeK Festival! Kijk voor meer info en tickets op http://kopjek.com/event/kopjek-festival-2

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram