Biertjes openen 2.0

Ben jij zat van die saaie bieropeners? Van die rare dingetjes die je gratis bij de supermarkt krijgt, wanneer je boven de 18 bent en nog om je ID wordt gevraagd (“Hoera, ik word jonger geschat………..”). Of zo’n moeilijk grote unit waar ook een kurkentrekker aan zit, die nooit fatsoenlijk in je bestek la past. Tuurlijk zijn er nog honderd andere manier om je flesje bier te openen, maar grote kans dat je geen sabel in huis hebt, of die mooie eikenhouten tafel niet wilt beschadigen.

Wij hebben de perfecte bieropener gevonden: BOx, the smart beer opener. Het ziet er gelikt uit, je kan je biertje met één hand openen, maar het aller aller tofste: hij is verbonden met een app en stuurt jouw vrienden een bericht, zodra je een nieuw flesje opent!

Behalve een melding dat je een biertje ‘popt’, kan je met de app ook laten zien waar je op dat moment bent. Zo weet iedereen meteen waar het feestje is, toch? Ook handig als je iemands alcoholconsumptie in de gaten wilt houden, of die van jezelf (“Ik wilde het bij één biertje houden, maar opeens was ik dronken, heel raar”). De BOx app houdt namelijk ook bij hoeveel flesjes je opent en geeft een waarschuwing wanneer dit er veel zijn in een korte tijd.

Zou nog mooier zijn als het dingetje verbonden zou zijn met de bierkoerier. Telt ie het laatste flesje uit een krat? Dan staat de bierkoerier binnen een kwartier voor je deur! Oké, misschien niet.

Wil jij zo’n super hippe bieropener? Je kan ‘m voor ongeveer 28 euri kopen op http://bottleopenerx.com/.

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconTwitter Icontwitter follow buttonInstagram